RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

PSD dă înapoi pe tema eliminării cotei unice. Ciolacu: Nu e o decizie pe care să o iei peste noapte

Întrebat cum va rezolva Coaliţia disputa cotă unică versus cotă progresivă, în condiţiile în care Nicolae Ciucă şi PNL au subliniat că vor menţinerea cotei unice, Marcel Ciolacu a precizat: „Este opinia dânsului, cum şi noi avem opinie. Credem că România în viitor, nu mâine, nu în următoarele luni, să se încadreze (n.r. – pe o cale), să facem un pas către ţările dezvoltate”. 

Preşedintele PSD a punctat că trecerea la cota progresivă „nu e o decizie pe care să o iei peste noapte”, fiind aşteptate părerile de la Ministerul Finanţelor, dar şi ale specialiştilor din exteriorul instituţiilor publice. 

„Eu am vrut în spaţiul public să vorbim de principii, nu de detalii, cine face expertize. Eu doresc să rămânem la ideea de principii şi ce cale ne dorim pentru România. Ne dorim o cale către o ţară dezvoltată sau dorim o ţară ca afară, dar sistem fiscal ca în Rusia”, a mai afirmat Ciolacu. 

Pus să comenteze dacă România ar fi pregătită pentru cota progresivă, dat fiind că şeful ANAF a subliniat că instituţia nu e pusă la punct pentru o asemenea reformă, Ciolacu a punctat că acesta ar fi un motiv pentru a

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Tudose, atac dur la PNL: Nu președintele PSD are pensie specială, ci al lor

Redacția

Opoziţia politică, măcinată de scandaluri interne

Redacția

Cioloş, despre declanşarea procedurii de suspendare a preşedintelui Iohannis: Nu e o soluţie. Ţara nu are nevoie de o altă criză

Redacția
Încarcă...