RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Prioritățile PNL în noua sesiune legislativă: Legile Educației și pensiile speciale

PNL a anunţat proiectele care reprezintă priorităţi pentru partid în noua sesiune parlamentară. Printre acestea se numără legea Educaţiei, dar şi legea privind pensiile se serviciu ale unor categorii profesionale.

PNL a anunțat prioritățile legislative din noua sesiune parlamentară FOTO Inquam Photos

PNL a anunțat prioritățile legislative din noua sesiune parlamentară FOTO Inquam Photos

PNL a anunțat prin vocea purtătorului de cuvânt Ionuț Stroe că pachetul de legi ale Educaţiei și proiectul legislativ „care rezolvă problema pensiilor speciale”, dar și proiectul care prevede creşterea de la 2.000 la 3.000 de lei a pragului privind impozitarea pensiilor se numără printre priorităţile legislative ale formațiunii politice. 

  

Privind Legea Educaţiei, Ionuț Stroe a spus că PNL şi doreşte ca legea să fie adoptată în această sesiune, amintind că există deja „un calendar agreat în cadrul coaliţiei”. „Suntem încrezători că el va fi respectat şi vom putea promova acest proiect legislativ”, a afirmat Stroe.

Scântei pe tema legilor Educației

Legile educației sunt însă încă la nivel de discuții cu specialiștii din partide și au aprins scântei între partidele guvernării după ce fostul ministru, Vasile Dîncu, a cerut o amânare a aprobării în Executiv. Asta în timp ce Legea Educației reprezintă prioritatea numărul 1 a partidului în noua sesiune legislativă. 

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Vicepreședintele Taiwanului merge în SUA/ China furioasă condamnă vizita, oficialii de la Tai Pei se tem de repercusiuni militare în jurul insulei

Redacția

VIDEO Festivalul de la Cannes, deschis cu o intervenție a președintelui ucrainean Zelesnki

Redacția

Supercupa Argentinei la fotbal va avea loc la Abu Dhabi

Redacția
Încarcă...