NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ștefan Mandachi a înmormântat primul metru de autostradă din Moldova

UPDATE

Ștefan Mandachi a venit cu o explicație, pe pagina sa de Facebook:

”Da, astăzi 15 martie 2021 am ”înmormântat” autostrada, întrucât nu mai găsesc nicio soluție sau cale de resuscitare. Nu-mi mai fată mintea nicio idee prin care să punem presiune pe niște ”aleși” să-și facă datoria. Muzeul Primului metru de autostradă” rămâne intact și deschis tuturor vizitatorilor. Trec aproape zilnic la ”Autostrada de 1 metru”, care a devenit un fel de loc de pelerinaj. Îmi face o deosebită plăcere să vorbesc cu turiștii sau musafirii aflați în zonă. Oamenii se plimbă aici, se relaxează, fotografiază și se simt bine. Probabil, cât de curând, ca să vin în întâmpinarea vizitatorilor, voi planta copaci în tot perimetrul, și astfel vom da ființă unui parc și unor locuri umbroase. La ”autostradă” au poposit zeci de mii de români până acum și îi aștept în continuare, cu drag. Întrucât mi-a schimbat viața, nu voi schimba destinația acestui simbol niciodată.”, a transmis Mandachi.

ȘTIREA INIȚIALĂ

  

Autostrada de un metru construită de omul de afaceri Ştefan Mandachi, în judeţul Suceava, în semn de protest faţă de lipsa şoselelor moderne din ţara noastră, a fost acoperită cu pământ.

Până în acest moment nu se cunoaște motivul și persoana care a făcut în acest gest.

Pe data de 15 martie s-au împlinit doi ani de la protestul „România vrea autostrăzi! # Şîeu”.

Cu o zi înainte, Ştefan Mandadachi a scris următorul mesaj pe contul său de Facebook: 

„Two years ago… 14.03.2019 – Mai tânăr cu doi ani şi mai naiv cu un secol: chiar credeam că se vor face autostrăzi şi în Moldova! Întreaga mea perspectivă asupra subiectului o puteţi vedea pe larg vizionând filmul meu documentar www.30deanisi15minute.ro Vizionare plăcută!”.  

Vă amintim că omul de afaceri din Suceava, Ştefan Mandachi, a construit primul metru de autostradă din Moldova în semn de protest faţă de lipsa infrastructurii rutiere moderne din ţara noastră. Antreprenorul i-a îndemnat pe români să se alăture protestului său şi să îşi sisteze activitatea, timp de 15 minute, pe 15 martie 2019, la ora 15.00.

telem

Advertisements

Related posts

Cîţu susţine că România a pierdut peste 4,7 de milioane de euro, bani europeni, pentru teste COVID din cauza Ioanei Mihăilă

Redacția

Preot prins beat pulbere la volan în Săptămâna Patimilor

Redacția

BREAKING A murit actorul Ion Caramitru/ Director al Teatrului Național în ultimii 16 ani, Caramitru a fost și ministrul Culturii în Guvernul Ciorbea/ Actorul a murit în aceeași zi cu legendarul canoist Ivan Patzaichin

Redacția
Încarcă...