NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Pompierii pășcăneni la datorie, de 1 Decembrie. Au intervenit la trei incendii

Ziua Națională a României a fost sărbătorită prin muncă de pompierii secției din Pașcani. Aceștia au intervenit la trei incendii, soldate cu pagube materiale, care au avut loc în Cozmești, Soci și Blăgești.

  

 

Pe data de 1 decembrie, ora 10.39, Secția de Pompieri Pașcani a intervenit în localitatea Cozmești, comuna Stolniceni-Prăjescu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un vagon de dormit aparținând unei stâne particulare. Au ars: o saltea, un fotoliu tapițat, textile. S-au degradat: un aragaz, o butelie, un dulap metalic și un pat metalic. Cauza probabilă a incendiului a fost jarul căzut din sistemele de încălzit.

 În aceeași zi, câteva ore mai târziu, la 16.49, pompierii au intervenit în localitatea Soci, comuna Miroslovești,  pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un arbore (salcâm) ce a intrat în contact cu rețeaua de înaltă tensiune. Au ars aproximativ 2 ml de arbore și au fost tăiați alți 3 care se aflau în apropierea rețelei de înaltă tensiune.

 Tot pe 1 decembrie, ora 18.35, Secția de Pompieri Pașcani a intervenit în localitatea Pașcani, suburbia Blăgești str. Râpa Galbenă nr. 48, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un adăpost de animale. Au ars: aproximativ 200 mp acoperiș din lemn cu învelitoare de azbociment, 10 tone de furaje, 4 uși din lemn, 8 ferestre din lemn și s-au degradat 80 mp zugrăveală interioară. Au murit 9 animale (8 purcei de 6 kg și o capră). Au fost salvate 18 păsări și 3 animale. Cauza probabilă a incendiului a fost coșul de fum amplasat ori neprotejat termic față de materialele combustibile.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

ProTV: Cinci surori din Pașcani, scăpate din chinurile Iadului (VIDEO)

Redacția

Chiar dacă nu reprezintă o urgență, pășcănenii preferă să vină la CPU

Oana Cordoneanu

Minivacanța de Rusalii a umplut Compartimentul de Primiri Urgențe

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site