NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Peng Shuai. Misterul și controversele se adâncesc în legătură cu soarta jucătoarei de tenis, în ciuda eforturilor propagandei chineze

Jucătoarea chineză de tenis Peng Shuai, în vârstă de 35 de ani, fostă numărul 1 mondial la dublu şi vedetă în ţara ei, nu a mai avut nicio apariţie publică după ce l-a acuzat că de viol pe Zhang Gaoli, un fost oficial de rang înalt al Partidului Comunist, cu 40 de ani mai în vârstă decât ea.

Din ce în ce mai îngrijorată, comunitatea internațională a sporit presiunea asupra Chinei pentru a obţine informaţii despre soarta sportivei, astfel că sâmbătă, pe rețelele sociale, au apărut  două înregistrări video şi câteva fotografii cu o Peng Shuai zâmbitoare. Însă imaginile sunt departe de a convinge, iar suspiciunea că este vorba doar despre un efort propagandistic grăbit al regimului de la Beijing se adâncește.

Într-un mesaj postat la începutul lunii noiembrie pe contul său oficial de Weibo, Peng Shuai l-a acuzat  pe fostul vicepremier Zhang Gaoli, care era căsătorit, că a abuzat-o sexual timp de cel puțin 10 ani. Totodată, Peng l-a acuzat pe fostul vicepremier că a forțat-o să facă sex în casa lui în urmă cu trei ani. Postarea a fost ştearsă la 30 de minute după publicare, iar Peng nu a mai fost văzută în public.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  
Advertisements

Related posts

Cupa Vikingilor Pașcani! Evenimentul este programat pentru 13 noiembrie 2021

Marius Parteni

Eliminată în primul meci la Montreal, Simona Halep este încrezătoare într-un parcurs bun la US Open: Sunt mulțumită de evoluția mea

Redacția

CSM Kosarom începe cu dreptul returul, 2-0 contra ACS Bucovina Pojorâta

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site