NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Pe patul de spital după ce au tăiat lemne cu drujba

Odată cu încălzirea vremii, cei mai mulți cetățeni din mediul rural au început munca în gospodărie. Din păcate, din cauza neatenției ori a consumului de băuturi alcoolice înainte de a începe munca, mulți dintre ei se accidentează.

 

Este și cazul a doi bărbați din apropiere de municipiul Pașcani, care zilele trecute au vrut să taie lemne cu drujba însă au ajuns la Spital.

  

Vorbim despre Ioan D. de 28 ani din Vânători care a vrut să taie un butuc cu drujba când și-a prins mâna în lanțul acesteia. În urma accidentului bărbatul a ajuns la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani, unde medicii au stabilit că a suferit o plagă tăiată la mâna dreaptă.

Un alt caz este al lui Ionuț L. de 36 ani din localitatea Buda, care tăia niște lemne din gospodărie cu drujba când din greșeală a scapat unealta peste picior. Și el a ajuns  în Compartimentul de Primiri Urgențe Pașcani unde medicii au stabilit că plaga tăiată de la picior nu este gravă și poate fi rezolvată la unitatea din municipiu fără a fi nevoie de transfer la Iași.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Someri cu diploma de licenta

Redacția

Proinvest Group, precizări în legătură cu accidentul de muncă din 1 decembrie

Ema Roman

Operațiune de căutare după ce o femeie s-a rătăcit în pădurea Vorona

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site