RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pașcani: Ultimele zile de plată a taxelor și impozitelor locale, cu bonificație de 10%

Miercurea viitoare, pe 31 martie, este ultima zi în care taxele și impozitele locale mai pot fi achitate pe anul în curs, cu o bonificație de 10%.

Bonificația de 10% din suma datorată pentru impozitul pe teren, clădiri și mașini se acordă atât pentru persoane fizice, cât și pentru cele juridice.


O altă alternativă de a evita aglomerație de la ghișeele Serviciului Taxe și Impozite Locale este plata online, prin ghișeul.ro.Din luna noiembrie 2020, pășcănenii pot plăti online taxele și impozitele locale. Proiectul de hotărâre privind înscrierea municipiului în Sistemul Național Electronic de Plată a fost aprobat în 2018. Banii necesari implementării sistemului au fost prevăzuți în bugetul local. Nu este nevoie decât de obţinerea unui user şi a unei parole, informaţii pe care orice contribuabil le poate primi solicitându-le tot online, de pe ghișeul.ro.

Programul de lucru cu publicul, al Serviciului de Taxe și Impozite Locale Pașcani, este următorul: luni,marți și miercuri între orele 08.00-15.30, joi între orele 08.00-17.30 și vineri între orele 08.00-13.30.

  

Related posts

Salariile personalului din sănătate și asistență socială cresc din această lună

Redacția

De frica zapezilor, autoritatile iesene au pus osul la treaba

Redacția

Conducerea Liceului Economic “Nicolae Iorga” solicită un ajutor important din partea Primăriei și a Consiliului Local

Ema Roman
Încarcă...