NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

“Pas cu Pas” la Casă Municipală de Cultură Paşcani

Casa de Cultură „Mihail Sadoveanu” Paşcani, a găzduit ieri evenimentul dedicat lansării cărţii “Pas cu Pas”, a candidatului Klaus Iohannis la funcţia de preşedinte al României.   

 

Câteva zeci de persoane, printre care politicieni, oameni de cultură, cadre didactice, angajaţi din administraţia publică locală s-au strâns, în sala Arcadia a Casei de Cultură Paşcani pentru a participa la lansarea volumului autobiografic al lui Klaus Iohannis.    

În cadrul evenimentului, care a fost moderat de către Petru Dascălu – președintele organizației locale a PNL, au luat cuvântul rând pe rând Liviu Brătescu – cercetător la Institutul de Istorie A.D. Xenopol Iaşi din cadrul Academiei Române, senatorul Varujan Vosganian –  vicepreşedintele Uniunii Scriitorilor din România, profesorul universitar Claudia Costin, deputatul Grigore Crăciunescu și consilierul PNL Pașcani, Marius Pintilie. La finalul evenimentului o serie de cadre didactice din municipiul nostru au fost premiate cu o carte autobiografică a lui Klaus Johannis.   

Apariţia cărţii la editura Curtea Veche pare să nu fie întâmplătoare, devreme ce această editura este  este una dintre cele mai mari din România, specializată în publicarea de cărţi reprezentative ale literaturii române şi străine. Practic, în acest volum structurat în cinci capitole descoperim crezul unui om care a reuşit să transforme Sibiul dintr-un oraş simplu într-o capitală culturală europeană. Acest lucru se întâmplă în anul 2007, când Klaus Johannis devenea primarul Sibiului. 

Cei prezenţi au putut afla despre Klaus Johannis că are capacitatea firească de a scrie precum vorbeşte având un limbaj normal, aşa cum se şi doreşte de la statul român, sub sloganul „România Normală”.

La finalul evenimentului, a fost un moment de înmânare a acestei cărţi unor profesori din Paşcani: Turcu Alina, Isachi Mihaela, Rangu Daniela, Timofte Claudiu, Brădățeanu Cornel, Pădurariu Petru etc.

Citește și {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

ALDE Iaşi protestează vehement împotriva ineficienţei şi a abuzurilor DNA

Redacția

LISTA fericiților: cei 675 de baroni și parlamentari SPĂLAȚI de Florin Iordache prin modificarea legii ANI

Redacția

COMUNICAT DE PRESĂ: Concluziile delegației României după vizita de lucru din Macedonia (FOTO)

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site