RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Panică pe Pământ după o înregistrare audio misterioasă cu Stația Spațială Internațională

Un comandant de la bordul Stației Spațiale Internaționale (ISS) aflat în pericol în urma unui accident de decompresie și un medic de pe Pământ blocat în trafic în timp ce comunica instrucțiuni în direct printr-o transmisiune NASA. Fără îndoială, totul sună ca un scenariu de coșmar!

Din fericire, nu a fost vorba despre un scenariu real, ci o simulare transmisă din greșeală de către NASA. Deși oficialii agenției spațiale americane au negat la scurt timp vestea că ar exista o situație de urgență pe stația spațială, internauții și diverse organizații de presă au continuat să speculeze.

„Nu există nicio urgență la bordul Stației Spațiale Internaționale. La aproximativ 01:28 (ora României), o înregistrare audio a fost transmisă pe canalul live al NASA dintr-un canal audio de simulări de la sol care indica un membru al echipajului ce suferea efecte asociate cu un accident de decompresie. Această înregistrare audio a fost transmisă accidental dintr-o simulare în derulare în care membrii echipajului și echipele de la sol se antrenează pentru diverse scenarii în spațiu și nu este legată de o urgență reală”, a transmis NASA.

„Din păcate, prognosticul pentru comandant este… ”

  

În timpul înregistrării audio,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Protest spontan la Guvern. Angajații din aparatul de lucru al premierului cer salarii mai mari

Redacția

DigiSport: Brutal. Politician, bătut de suporterii Stelei într-un magazin din Dej! Martorii, fără replică. Măsura luată de Poliție

Redacția

Geoană spune că discuţiile privind eventuala sa candidatură la preşedinţia României sunt „premature”

Redacția
Încarcă...