RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Organizatorii Olimpiadei au mințit cu privire la vreme, iar acum sportivii plătesc prețul

Linia de sosire la triatlonul de luni dimineață arăta ca un câmp de bătălie, cu trupuri prăbușite la pământ, antrenori venind în ajutorul celor căzuți și ținându-i pe alții pe după umeri ca să nu cadă și ei, relatează Yahoo!Sports.

Și aceasta în ciuda mutării orei de start la 6:30 într-un efort de a învinge căldura care, așa cum s-a dovedit, este invincibilă la aceste Jocuri Olimpice. Temperatura tot a ajuns la 30 de grade, cu o umiditate relativă de 67,1% la ora startului.

Nu, japonezii nu trebuie să se scuze pentru vremea de la ei – cu soare arzător, temperaturi de cuptor și umiditate ca de supă. Nimeni nu-i dictează Mamei Natură.

Dar întrucât atleții continuă să se înmoaie și ofilească în aceste condiții, lor li se cuvine să li se prezinte scuze: au fost mințiți cu nerușinare.

  

„Cu multe zile de vreme blândă și însorită, perioada se dovedește ideală pentru ca sportivii să evolueze la cel mai înalt nivel.”

Blândă? Ideală? La Tokyo în aceste zile?

„Nu mi-a plăcut deloc”, a spus sâmbătă jucătoarea de tenis Anastasia Pavlyuchenkova după ce a evoluat în condiții care i-au făcut pe mulți să leșine,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Emma Răducanu, încă o lovitură de marketing – Sponsorul cu care a semnat

Redacția

Incendiu duminică noaptea într-un bloc din Arad. Zece persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Redacția

Armata elveţiană oprește vânzarea buncărelor, ca urmare a războiului din Ucraina/ Buncărele vândute în ultimii 30 de ani au devenit baruri, muzee sau hoteluri „insolite”

Redacția
Încarcă...