NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Orban spune că susţinătorii săi au fost daţi afară din PNL “pentru delict de opinie”

“Eu am avut modestia să nu pun «echipa câştigătoare», deşi, ca preşedinte al Partidului Naţional Liberal, am condus echipa Partidului Naţional Liberal la victorie, la câştig. Numai cine are ochelari de cal şi nu vrea să vadă lucrul respectiv nu vede evidenţa. Evidenţa este foarte clară: am luat partidul după în dezastru electoral în alegerile parlamentare din 2016 – în care partidul a luat 20%, iar PSD a luat 46,5% în alegeri având o reprezentare parlamentară de aproape 48% în Parlamentul României – partid care era lipsit de încredere, demoralizat, destul de fracţionat, cu foarte multe probleme adunate în sine şi, printr-un efort enorm pe care le-am depus alături de colegii mei, totuşi am redat încrederea în victorie şi am obţinut succese electorale la care nimeni nu se aştepta. Eu cred că după asta trebuie măsurată activitatea, nu după aprecieri subiective. Oricum, atâtea jigniri câte am suferit în această campanie, nu din partea PSD, că PSD stă şi se uită de pe margine, cred că se bucură la fiecare postare pe care o mai face unul sau altul dintre colegii mei care neagă ei rezultatele Partidului Naţional Liberal şi mai ales superioritatea pe care a dobândit-o Partidul Naţional Liberal în încredere şi în intenţie de vot în perioada în care am condus partidul.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  
Advertisements

Related posts

Lucrări de așternere a covorului asfaltic executate în această dimineață pe DN 2

Redacția

Prima dovadă că varianta Omicron circulă deja în Spania: A fost identificat un caz la o persoană vaccinată care nu a călătorit în țările cu risc

Redacția

MESAJUL postat de Tudor Chirilă pe Facebook, după demisiile de miercuri: ”Nu înseamnă NIMIC. Presiunea străzii trebuie să continue”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site