NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Mulți concurenți, puțini admiși. Rezultatele finale pentru posturile scoase la concurs de Spitalul Municipal Pașcani

Zeci de persoane şi-au dorit să ocupe un loc de muncă în cadrul Spitalului Municipal de Urgență Pașcani, însă puține sunt cele care au reușit să promoveze proba scrisă și ulterior, interviul.

Doar 4 candidați au fost admiși în urma concursului organizat de unitatea medicală pe posturile vacante de asistent medical și îngrijitoare. Pe site-ul spitalului au fost afișate rezultatele finale ale concursului organizat în perioada 4-8 iunie. Locurile de muncă au fost la mare căutare, însă din 28 de persoane care au candidat pe cele 6 posturi, doar 4  au fost admise.

Astfel,a fost ocupat postul de asistent medical generalist la cabinet Oftalmologie, cât și asistent medical generalist debutant la cabinet Cardiologie, un post de îngrijitoare la secția Pediatrie, cât și unul la Boli Infecțioase.

După selecția dosarelor au fost admiși un număr de 28 de candidați. Cea mai mare concurență a fost pe postul de asistent medical generalist debutant, la secția de Chirurgie Generală, unde pe un singur loc s-au înscris 8 candidați, însă nimeni nu a promovat.

Pe postul de  asistent medical generalist debutant la Cabinet Cardiologie și asistent medical generalist la Cabinet Oftalmologie s-au înscris câte 3 persoane pe loc, iar fiecare post a fost ocupat.

Postul de îngrijitoare la Ambulatoriu Integrat nu a fost ocupat de nimeni, toate cele trei persoane au fost respinse  în urma susținerii concursului.

Pe  postul de îngrijitoare la Boli Infecțioase s-au înscris 6 candidați, iar locul  a fost ocupat, la fel cel de îngrijitoare la Pediatrie unde au fost 5 concurenți.

Concursul a fost organizat de Spitalul Municipal de Urgență Pașcani și s-a desfășurat în cadrul unității medicale. Candidații au avut de susținut proba scrisă și interviul.

Lista candidaților admiși și respinși care au participat la concurs

Advertisements
Loading...

Related posts

MEDICII SUNT ÎN ALERTĂ, LA IAȘI! Peste 60 de persoane au ajuns în spital după ce au mâncat la o shaormerie

Redacția

Tentativă de suicid cu insecticid în cazul unui bătrân de 68 de ani

Răzvan Grecu

Pășcănean în comă după ce a băut antigel

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site