NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Misterul primilor doi ani dezastruoși de mandat al administrației Pantazi a fost elucidat

Telespectatorii postului Actualitatea TV au avut ocazia să afle din ce cauză primii doi ani de mandat din administrația condusă de primarul Dumitru Pantazi au fost atât de săraci în realizări.

Astfel, în cadrul emisiunii  „În Obiectiv’ difuzată aseară, Răzvan Grecu, editor la NewsPascani.com, a concluzionat că eșecul celor doi ani de mandat este cauzat de faptul că cei din conducerea municipalității confundă interesul public cu cel privat.

„Primarul Dumitru Pantazi stă mai mult la AgroComplex decât la Primărie și din această cauză nu are rezultate nici în administrație și nici în afaceri. Gică Zanet, administratorul public, stă două ore pe ceas la Sicme din timpul programului, noi când ne uităm din redacție pe geam îl vedem. Viceprimarul Vasile Axinte și el la fel: tot pe la firmă îl găsești câte două ore pe zi, că și el e vecin cu noi aici, unde avem sediul. Din această cauză lucrurile merg cum merg. Până nu vine un primar pentru care interesul public să primeze, Pașcaniul va continua să se afle în același stadiu”, a spus Răzvan Grecu editor NewsPascani.com.

  

 

Advertisements

Related posts

Pășcănenii au motive serioase să solicite dizolvarea Consiliului Local: aleșii locali nu-și îndeplinesc atribuțiile legale!

Răzvan Grecu

A noua zi fără apă caldă și căldură! Primarul Dumitru Pantazi ridică din umeri!

Răzvan Grecu

Pantazi a decis: știrile din Primărie se dau doar la televiziunea sa favorită!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site