RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Mirel Rădoi, dezamăgit după meciul cu Liechtenstein: “Mi-aş fi dorit să mai marcăm goluri”

Selecţionerul Mirel Rădoi s-a declarat dezamăgit de faptul că România nu a reușit să înscrie mai multe goluri împotriva reprezentativei Liechtensteinului, scor 2-0, în preliminariile europene pentru Cupa Mondială din 2022.

Mirel Rădoi, după meciul cu Liechtenstein

  • “Aveam nevoie de cele trei puncte în seara asta, dar, ca să fiu sincer, mă aşteptam ca scorul să fie mult mai mare. Îmi pare rău pentru băieţi, pentru că şi în meciul cu Islanda, şi în alte partide ne creăm ocazii, dar din păcate ne pierdem concentrarea exact în momentul cel mai important, cel al finalizării.
  • Marea majoritate a echipelor care înfruntă Liechtensteinul au iniţiativă, au posesie, era o formalitate, practic, ar fi trebuit să facem cât mai puţine atingeri, circulaţia balonului să fie mult mai rapidă şi în momentul în care ajungeam la margine, ori trebuia să centrăm în spatele apărării, pentru că aveau o poziţionare destul de greşită şi erau şi lenţi, sau în relaţiile de unu contra unu trebuia să ajungem mult mai rapid în careu. Dar era greu, pentru că linia lor de cinci era la 12 metri, era greu să găseşti spaţii acolo.
  • Nu cred că garanta nimeni că prezenţa unui atacant ne-ar fi permis să marcăm mai multe goluri,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Funeraliile fostului premier Shinzo Abe au loc azi la Tokyo

Redacția

Iohannis i-a rechemat pe ambasadorii României în Slovenia, Danemarca şi Islanda

Redacția

Satu Mare: Lanţ uman pentru salvarea unei fete de 16 ani din apele râului Someş

Redacția
Încarcă...