RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ministrul Transporturilor, către Drulă: „Lucrurile în România se mişcă şi fără rangă şi armate de consultanţi plătiţi pentru nimic”. Reacţia liderului USR

Grindeanu prezintă şi o listă de proiecte la care se lucrează şi avansează, după ce Drulă a acuzat că ”guvernarea incompetentă PNL-PSD a dat de gard cu singurul proiect din PNRR Transporturi pe care se lucrează: A3 Transilvania între Cluj şi Zalău”.

”Drulă poate că i-a păcalit pe userişti să îl aleagă şef peste un partid de 9%, dar nu poate minţi o ţara întreagă! Am crezut că Drulă vrea să facă ceva şi pentru infrastructura din România atunci când a venit să îşi negocieze şefia Comisiei de transporturi din Camera Deputaţilor. Constat însă că îl interesa doar o proptea pentru disputele interne din USR. Din fericire lucrurile în România se mişcă şi fără rangă, fără tehnică prin birouri şi fără armate de consultanţi plătiţi regeşte pentru nimic”, a scris, marţi seară, pe Facebook, Sorin Grindeanu. Potrivit acestuia, proiectele de infrastructură merg înainte.  

Ministrul prezintă o listă de proiecte care avansează.  

Potrivit lui Grindeanu, conform PNRR, contractele pentru construcţia întregii autostrăzi A7, Ploieşti – Paşcani, trebuie semnate până în luna decembrie 2023. 

  

”Cu toate astea, pe sectorul Ploieşti – Buzău sunt semnate deja contractele de execuţie pentru loturile 1 şi 2,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Oficial de la Budapesta: Traficanţii de persoane sunt din ce în ce mai activi la frontiera Ungariei cu România/ Dacă talibanii vor comite atrocităţi, mai multe milioane de afgani vor porni spre Europa

Redacția

Cât timp ar dura înconjurul planetei Marte?

Redacția

Euroins va relua activitatea de emitere a poliţelor RCA

Redacția
Încarcă...