RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ministrul Marcel Boloș a demis un secretar de stat după ce acesta l-a insultat în birou: ”Când cobori la acest nivel nu poți ocupa o funcție de demnitate publică” / ”A fost un episod jenant, un comportament nefiresc”

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Marcel Boloş, a declarat că l-a demis pe secretarul de stat Cristian Roman după ce acesta a avut un comportament ”jenant” și ”nefiresc” insultându-l în propriul birou după ce i-a retras o serie de delegări, relatează Turnul Sfatului.

”Atunci când am venit la minister am gândit o restructurare și o redistribuire a delegării atribuțiilor. A fost și cazul dânsului, iar când s-a trezit că atribuțiile sale nu mai sunt aceleași pe care le avea înainte a avut o ieșire nervoasă, a început cu partea de jigniri la adresa mea, la adresa președintelui PNL Sibiu, a altor colegi, mă rog. A fost un episod ciudat, a dat dovadă de un comportament care nu ține de funcția de demnitar public și am luat imediat decizia de a-l demite.

Atunci când cobori la acest nivel nu poți ocupa în niciun caz o funcție de demnitate publică. A fost un episod jenant”, a declarat Boloș pentru Turnul Sfatului.

Decizia a fost publicată miercuri, 11 mai, în Monitorul Oficial, iar Roman a blocat biroul de la minister și nu l-a deschis decât atunci când a fost amenințat că vor fi chemați jandarmii.

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

VIDEO O „armadă” a migranților a sosit în Lampedusa: 6.000 de persoane și 120 de ambarcațiuni au debarcat în Italia în doar o zi

Redacția

Jumătate dintre americanii care ar vota cu Biden la prezidențiale spun că votul ar fi degrabă pentru a-l opri pe Trump – sondaj

Redacția

Un bombardier s-a prăbușit lângă Perm, în centrul Rusiei. Este al patrulea avion militar rusesc prăbușit într-o lună

Redacția
Încarcă...