NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

MedLife continuă strategia de consolidare a serviciilor medicale și de wellness și achiziționează platforma digitală SanoPass

​MedLife, liderul pieței de servicii medicale private din România, anunță achiziționarea pachetului majoritar din platforma digitală SanoPass, unul din cele mai active startup-uri românești din zona de healthtech, care oferă servicii medicale, de wellness și fitness în regim de abonament și individual.

Advertisements

SanoPassFoto: MedLife

  • Din grijă pentru toți românii care își doresc să își mențină un stil de viață sănătos, MedLife achiziționează pachetul majoritar din acțiunile platformei digitale SanoPass și devine cel mai mare integrator de servicii medicale, de wellness și sport din România.
  • Pandemia Covid-19 a dovedit mai mult ca niciodată faptul că monitorizarea sănătății, mișcarea, sportul și o nutriție corectă sunt instrumentele cele mai bune pentru apărarea sănătății, înainte de tratamente și vaccinuri.
  • Abonamentele de sănătate, coroborat cu cele de fitness, ne pot menține un stil de viață sănătos și ne pot prelungi durata de viață, dacă sunt utilizate în mod constant. MedLife va finanța și publica un studiu știintific independent pe acest subiect în lunile următoare.
  • Reprezentanții MedLife atrag atenția asupra importanței de a integra serviciile de mișcare, nutriție și sport în abonamentele medicale cu aceleași facilități fiscale,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  
Advertisements
Advertisements

Related posts

Ionuţ Stroe, replică pentru PSD: O suprataxă pentru anumite companii ar fi o eroare, cu rezultate proaste pentru economie şi, în final, şi pentru stat

Redacția

Patriarhia Română, a făcut anunțul. Ce se va întâmpla de Florii și de Paște

Redacția

Carrefour retrage din magazine peste 12 tone de portocale cu reziduuri de pesticide peste limita admisă / Vicepreședintele ANSVSA: Este o “suspiciune de fraudă”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site