RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Medicul de la Polizu care s-a împușcat cu un pistol cu bile de cauciuc a murit la spital / Reacția Colegiului Medicilor

Medicul de la Maternitatea Polizu din București care s-a rănit cu un pistol cu bile de cauciuc a murit la spital. Surse judiciare spun că el a încercat să se sinucidă. De altfel, familia le-a spus poliţiştilor că medicul suferea de depresie şi că era sub tratament. „Suntem suprasolicitaţi, hărţuiţi şi, de prea multe ori, fără apărare. Rezultatul: stres şi epuizare, o boală cu afectarea stării de sănătate fizice şi mentale, şi medici care recurg la gesturi fără speranţă”, a reacționat preşedintele Colegiului Medicilor, Daniel Coriu.

La spitalFoto: Syda Productions | Dreamstime.com

Medicul Nicuşor Brănescu de la Maternitatea Polizu, în vârstă de 58 de ani, s-a împușcat cu pistolul cu bile de cauciuc joi, în locuința sa, iar arma era deţinută legal. În urma incidentului, el a fost dus la Spitalul Universitar din București, unde a murit vineri.

  
  • „Cuvintele pot părea neputincioase în faţa unei pierderi atât de mari. Dr. Nicuşor Brănescu a fost o persoană extraordinară, dedicată profesiei medicale şi iubită de pacienţi şi colegi deopotrivă. Contribuţia şi eforturile sale în comunitatea medicală vor rămâne întotdeauna vii în amintirea noastră.
  • În calitate de medic,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Kelemen Hunor va candida pentru un nou mandat la Congresul pentru conducerea UDMR din aprilie

Redacția

Jens Stoltenberg: Riscul unui conflict în Ucraina este real / NATO se pregătește de un eșec al diplomației

Redacția

Victoria ucraineană depinde de cooperarea cu Europa, le-a spus Zelenski miniştrilor de externe ai UE reuniţi la Kiev / „Nu văd niciun stat membru care să se clatine”. Borrell a propus un nou pachet de ajutor, de 5 mld. euro

Redacția
Încarcă...