NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Propunere: Restricții de circulație pentru mașinile școlilor de șoferi

Mașinile școlilor de șoferi din municipiu ar putea circula în zone delimitate. Propunerea vine din partea Poliției Rutiere, care încearcă să caute soluții pentru fluidizarea traficului rutier din oraș.

 

Discuțiile au avut loc în ședința Comisiei de circulație din cadrul Primăriei Pașcani, fiind propuse și variante. Una ar fi aceea de interzicere a accesului autovehiculelor destinate învățării sau examinării în vederea obținerii permisului de conducere pe unele străzi din oraș și în anumite perioade ale anului, în special în lunile de concediu când traficul este foarte aglomerat.

În perioada următoare, viceprimarul Gabriela Nedelcu și un reprezentat al Poliției Rutiere se vor întalni cu administratorii școlilor de șoferi din municipiu pentru a se lua o decizie în acest sens.

„În urma discuțiilor din comisia ce se ocupă de traficul rutier în municipiul Pașcani a existat o propunere  din partea Poliției Rutiere în care se discuta despre traficul rutier pe care ar trebui să-l aibă școlile de șoferi în municipiul Pașcani. Luăm ca model hotărâri de CL din alte orașe și municipii din țară, unde aceste școli de șoferi au stabilite și delimitate anumite trasee. Urmează o întâlnire între reprezentanții școlilor de șoferi din municipiul Pașcani, Poliția Rutieră și doamna viceprimar pentru a se discuta despre această propunere”, a declarat Cristian Menegon, purtător de cuvânt la Primăria Pașcani.

Advertisements
Loading...

Related posts

Paralizat pe jumătate din corp, un pășcănean nu poate obține pensie de handicap. Cazuri sociale grave, prezentate astăzi, autorităților locale

Ema Roman

Covoare asfaltice de peste doua milioane lei pe drumurile din Iasi

Redacția

Cenzura continuă: Primarul Dumitru Pantazi ține blocat pe biroul său un set de documente, care privesc afacerile familiei sale, solicitate de NewsPascani.com! (DOC)

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site