RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Marş moto de conştientizare a prezenţei în trafic a femeilor care conduc autovehicule cu două roţi, organizat sâmbătă, în București

Asociaţia Femeilor Motocicliste din România anunţă organizarea sâmbătă, alături de alte cluburi moto, a unui marş la care motociclistele vor avea prioritate şi care îşi propune creşterea nivelului de conştientizare asupra prezenţei în traficul rutier a femeilor care conduc autovehicule cu două roţi.

Asociaţia Femeilor Motocicliste din România transmite, marţi, într-un comunicat remis Agerpres, că, alături de cluburile moto Black Helmets şi Free Riders, cu sprijinul Salonului de Motociclete, Accesorii şi Echipamente Bucureşti (SMAEB), organizează sâmbătă, în Capitală, în cadrul campaniei anuale „Siguranţă pe Două Roţi”, un marş moto la care motociclistele vor avea prioritate.

„Acest marş moto, la puterea feminină, îşi propune creşterea nivelului de conştientizare asupra prezenţei în traficul rutier a femeilor care conduc autovehicule cu două roţi, în vederea reducerii numărului de accidente. Totodată, evenimentul are ca scop promovarea deplasării cu autovehicule pe două roţi pentru reducerea poluării şi decongestionarea traficului rutier, în condiţii de siguranţă, dar şi încurajarea femeilor să conducă astfel de mijloace de transport”, se precizează în comunicat.

Potrivit sursei citate, startul se va da sâmbătă, la ora 11.00, în parcarea din complexul Romexpo.

  

Marşul se va desfăşura până la ora 12.00 pe următorul traseu: Romexpo – Arcul de Triumf – Bd.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Premierul Ciolacu, de Ziua Internațională a Refugiatului: „Prin ceea ce poporul nostru face de aproape un an și jumătate, demonstrăm ce înseamnă cu adevărat sprijinul și generozitatea în fața terorii”

Redacția

Dacian Cioloș: Ministerul de Interne trebuie să dea explicații. Am văzut polițiști timorați de gura Dianei Șoșoacă/ Statul e îngenuncheat în fața celor cu tupeu

Redacția

Prima mutare în Africa a mercenarilor Wagner după eșecul rebeliunii conduse de Evgheni Prigojin

Redacția
Încarcă...