NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Lucrările la Ștrandul Municipal aproape de final! 1 iulie este data la care se va deschide

Lucrările de reparații la Ștrandul Municipal Pașcani, executate de către angajații Serviciului de Gospodărie Comunală, urmează să se încheie, iar de la 1 iulie, locația s-ar putea deschide. Potrivit informațiilor oferite de viceprimarul Cristian Rățoi, s-a acționat și pe spațiul verde din fața ștrandului, unde s-au plantat flori și arbuști.

Advertisements

„După cum observați la ștrand se lucrează intens, ne apropiem de finalizarea reparațiilor, fundul bazinului a fost dat cu amorsă, iar pereții laterali au fost dați cu vopsea. Fac precizarea că până la urmă cred că ne vom încadra în termenul pe care l-am stabilit, data de 1 iulie și cred că până la data respectivă bazinul va fi plin cu apă și apa va avea o temperatură optimă pentru îmbăiere. În fața ștrandului am finalizat lucrările de reamenajare a spațiului verde, s-au plantat copacii, arbuștii, florile”, a explicat Cristian Rățoi.

Tarifele de intrare la ștrand rămân neschimbate. Prețul unui bilet pentru adulți este de 10 lei, iar pentru copii 5 lei. Veteranii de război și persoanele cu handicap vor beneficia de gratuitate.

Advertisements
Advertisements

Related posts

Ipocrizie! Primarul din Moțca face investiții de dragul soției!

Marius Parteni

Sterilizarea animalelor și campanie de informare a proprietarilor, soluția pentru combaterea numărului patrupedelor de pe străzi

Marius Parteni

Pășcănenii reclamă: Gunoi depus selectiv, abandonat pentru că nu era depozitat în saci menajeri!

Marius Parteni
Încarcă...