NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Lobby parlamentar pentru finalizarea lucrărilor la sediul Poliției din Târgu Frumos

De câțiva ani de zile sediul Poliției din orașul Târgu Frumos este într-un amplu proces de reabilitare. Din nefericire acestea nu se mai finalizează, din lipsa resurselor financiare care ar trebui alocate. Situația a fost făcută cunoscută ministrului Administrației și Internelor de către senatorul PSD, Sorin Lazăr, într-o interpelare.

 

„Poliţia oraşului Târgu Frumos din judetul Iași este una dintre unitatățile specializate ale statului, care exercita atributii privind apararea drepturilor si libertatilor fundamentale ale persoanei, a proprietatii private si publice, prevenirea si descoperirea infractiunilor, respectarea ordinii si linistii publice, in conditiile legii. Conform ultimelor modificari legislative Poliției oraşului Târgu Frumos îi sunt arondate comunele: Balş, Bălţaţi, Brăieşti, Butea, Costeşti, Ion Neculce, Lungani, Oţeleni, Strunga.Lucrările la sediul poliței au început de mai multi ani, însă, nu s-au finalizat din cauza resurselor financiare insuficiente.F’ață de cele prezentate mai sus, vă rog să îmi comunicați dacă se are în vedere, pentru anul următor, alocarea financiară necesară finalizării lucrărilor de la sediul Poliției oraşului Târgu Frumos”, se specifică în interpelarea senatorului ales pe Colegiul Târgu Frumos și Podu Iloaiei.    

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Campania electorală la ţară. Un vot pentru un pahar de rachiu! (VIDEO)

Redacția

Prima zi de preşedinte a lui Klaus Iohannis: „Nu există altă cale pentru România decât aceea a unei ţări eliberate de corupţie”

Redacția

Traian Băsescu nu doreşte alegeri anticipate: Patru luni de instabilitate

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site