RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Liderul Hamas pretinde că cei care susțin Israelul „aleg partea greșită a istoriei” / Netanyahu a vrut „să întoarcă ochii lumii de la vina sa” / SUA ar trebui să înceteze să mai susțină „acest guvern fascist”

Liderul Hamas, Ismail Haniyeh, a declarat că cei care susțin Israelul în războiul împotriva grupului „aleg partea greșită a istoriei” și l-a acuzat pe premierul israelian Benjamin Netanyahu pentru război, relatează The Guardian.

Într-un discurs televizat, Haniyeh a declarat că Netanyahu a vrut „să întoarcă ochii lumii de la vina sa” și a spus că SUA ar trebui să înceteze să mai susțină „acest guvern fascist și … să nu mai obstrucționeze eforturile internaționale” pentru a obține o încetare a focului umanitară.

Al Jazeera îl citează spunând: „Alegeți partea greșită a istoriei. Regiunea nu va fi sigură sau stabilă atâta timp cât poporul nostru nu-și va obține libertatea și independența”.

Reuters relatează că el a cerut oamenilor să continue să protesteze, în special în vest, pentru a exercita presiuni asupra factorilor de decizie.

  

El a mai spus că ostaticii israelieni deținuți în Fâșia Gaza asediată sunt supuși la aceeași „moarte și distrugere” cu care s-au confruntat palestinienii.

Atacurile aeriene și campania israeliană în Gaza au început după ce luptătorii Hamas au comis un raid criminal în Israel la 7 octombrie, soldat cu peste 1.400 de morți israelieni și capturarea a ce

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Cazul ursului care a atacat vineri o stână și a ucis un om. Tánczos Barna: A fost elaborată documentația necesară emiterii acordului de extragere a animalului

Redacția

Ornamentele de Crăciun se vor scumpi din cauza problemelor cu care se confruntă uzinele din China

Redacția

VIDEO Ucraina va desfășura pe front un tanc fabricat în Harkov / Oplot, un model mult mai avansat a versiunilor T-84 anterioare

Redacția
Încarcă...