NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

La Deleni se pregătesc şantierele de primăvară. Licitație pentru asfaltare

La Deleni se pregătesc şantierele de primăvară. Primăria comunei va organiza pe 19 decembrie o licitaţie pentru selectarea firmei care va efectua lucrările de modernizare a unor drumuri de interes local.

 

Pe lista lucrărilor programate de primăria comunei se găsesc străzile Aleea Domnească, Aleea Teilor, Carierei Conac Polizu, Cramei, Dimitrie Cantemir, Poarta Curţii, Primăverii şi varianta Aleea Teilor.

Străzile ce vor fi modernizate au o lungime totală de 6,75 km şi lăţimi cuprinse între 4 şi 5,5 metri, fiind necesară şi amenajarea a 65 de podeţe transversale şi la drumuri laterale.

Valoarea lucrărilor a fost estimată la 5,87 milioane de lei, finanţarea acestora urmând să fie asigurată în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală.

Sursa: ziaruldeiasi.ro

Advertisements
Loading...

Related posts

Întâlnire neașteptată cu doi pui de râs în pădurile din munții Neamțului

Redacția

Primăria municipiului Pașcani susține că achizițiile publice se fac corect! Unul dintre funcționarii de la achiziții publice susține însă că există nereguli privind delegarea unor atribuții! (DOC)

Răzvan Grecu

Pășcănenii cer titlurile de proprietate. Primăria vrea să angajeze topometrist, dar nu sunt candidați pentru posturile scoase la concurs

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site