RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

La Deleni se pregătesc şantierele de primăvară. Licitație pentru asfaltare

La Deleni se pregătesc şantierele de primăvară. Primăria comunei va organiza pe 19 decembrie o licitaţie pentru selectarea firmei care va efectua lucrările de modernizare a unor drumuri de interes local.

 

Pe lista lucrărilor programate de primăria comunei se găsesc străzile Aleea Domnească, Aleea Teilor, Carierei Conac Polizu, Cramei, Dimitrie Cantemir, Poarta Curţii, Primăverii şi varianta Aleea Teilor.

  

Străzile ce vor fi modernizate au o lungime totală de 6,75 km şi lăţimi cuprinse între 4 şi 5,5 metri, fiind necesară şi amenajarea a 65 de podeţe transversale şi la drumuri laterale.

Valoarea lucrărilor a fost estimată la 5,87 milioane de lei, finanţarea acestora urmând să fie asigurată în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală.

Sursa: ziaruldeiasi.ro

Related posts

Platforme pentru verificarea tonajului mașinilor

Redacția

Trei benzi anul viitor de la ieşirea din Iaşi până la castelul de apă de la Săbăoani – Neamţ? Banda din mijloc va fi alocată alternativ

Redacția

Întrebare publică: De ce stau în curtea societății CLP Ecoserv SRL sute de pubele ce ar putea fi amplasate în vederea depozitării gunoiului selectiv?

Marius Parteni
Încarcă...