RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Kaufland a donat material didactic de 50.000 lei Liceului „Miron Costin”

Videoproiectoare, camere de filmat, camere web, aparate foto, mobilier școlar, imprimante și foarte multe materiale didactice pentru elevi, au fost oferite astăzi de compania Kaufland România, pentru a susține calitatea activităților din cadrul Liceului Teoretic „Miron Costin”.

Donaţia către liceul din Pașcani face parte dintr-o campanie naţională a multinaționalei Kaufland pentru sprijinirea şcolilor româneşti şi vizează instituţiile de învăţământ care au mare nevoie de materiale didactice noi şi moderne. Desfășurată în perioada decembrie 2013 – februarie 2014,  Campania „Ajutăm împreună” a reușit să strângă sume importante pentru achiziționarea de material didactic ce va fi donat școlilor unde se află filiale Kaufland. Sponsorizarea acordată de 50.000 lei Liceului „Miron Costin” face parte din strategia companiei de implicare socială în viața comunităților în care activează. Aceasta este menită să îmbunătățească semnificativ calitatea procesului de învățământ desfășurat în cadrul unității.

Materialul didactic a fost predat astăzi într-un cadru festiv care a avut loc în sala de sport a Liceului Teoretic „Miron Costin”, organizatorii subliniind faptul că împreună contribuim la o educație mai bună a copiilor. La eveniment au participat reprezentanți Kaufland, viceprimarul Vasile Axinte, colectivul școlii, părinți și agenți de la Poliția de Proximitate.

  

Liceul „Miron Costin” este prima unitate din oraș care a beneficiat de această campanie. Școlile sunt alese în funcție de niște criterii pe care Kaufland le consideră ca fiind defavorizate, unitățile fiind slab echipate din punct de vedere logistic. De acest proiect de anvergură va beneficia curând un alt liceu din municipiul nostru. La finalul manifestării, elevii de la „Miron Costin”  au oferit celor prezenți un moment artistic, în semn de recunoștință.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Elevii s-au întors la şcoală. Când e următoarea vacanță

Redacția

Examen de admitere, la UMF Iași, trecut cu nota maximă de două foste eleve de la Colegiul „Sadoveanu”!

Iulia Huțanu

REPORTAJ. În localitatea în care mai sunt doar doi copii, în școală mai stau doar oile

Redacția
Încarcă...