NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Judecătoria Pașcani caută vicepreședinte

Reprezentanții Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) au făcut publice posturile vacante din cadrul instanțelor din România.

 

Cei de la CSM au prezentat situaţia posturilor vacante de judecător, precum şi a posturilor de execuţie efectiv vacante la începutul acestei luni.

  

Astfel, instanțele arondate Curții de Apel Iași au nevoie de un număr total de 20 de judecători. Dintre cei 20 de magistrați necesari pentru acoperirea schemei de personal, patru sunt pentru posturi de conducere vacante. Așadar, este nevoie de un președinte de Secție penală în cadrul Tribunalului Vaslui, un vicepreședinte la Judecătoria Pașcani, un președinte la Judecătoria Vaslui și un vicepreședinte la Judecătoria Bârlad.

De asemenea, dintre cele 20, 13 sunt posturi de execuție efectiv vacante. Potrivit reprezentanților CSM, din schema de personal de 232 de posturi disponibile pentru judecători, doar 212 sunt ocupate deocamdată.

Dintre instanțele din municipiul Iași, doar Curtea de Apel are o schemă completă, cu toate cele 39 de posturi ocupate. La Tribunalul Iași sunt disponibile două locuri pentru judecători, ca și la Judecătorie, de altfel.

sursa oradeiasi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Advertisements

Related posts

R.A.G.C.L a stabilit un nou program de furnizare a căldurii și apei calde! Bunurile și proprietățile marilor datornici vor fi executate

Marius Parteni

Încă un faliment? Eco Salubritate are conturile blocate, însă primarul Pantazi pregătește documentația pentru a-i delega serviciul de transport public

Răzvan Grecu

Probleme privind colectarea deșeurilor. Șeful de la Eco Salubritate oferă explicații!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site