RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Jaful secolului | Doi ruși, deposedați de bijuterii și ceasuri în valoare de 8,5 milioane € pe aeroportul din Barcelona

Poliția catalană Mossos d’Esquadra – forța de poliție responsabilă de aplicarea legii în comunitatea autonomă spaniolă din Catalonia – a reținut două persoane în orașul Salt, în nordul provinciei Gironès, după ce acestea au furat o valiză care conținea bijuterii și ceasuri în valoare de 8,5 milioane de euro.

Hoții au furat valiza cu ceasuri și bijuterii din zona de depozitare a bagajelor Emirates Airlines de pe aeroportul din Barcelona.

Associated Press a transmis că victimele acestui furt erau cetățeni ruși care așteptau un zbor al companiei Emirates Airlines.  Aceștia aveau un bagaj de mână care conținea o adevărată ”comoară la purtător”, respectiv ceasuri și bijuterii, inclusiv un inel de 47 de carate, evaluat la numai puțin de 4,5 milioane de dolari.

Valoarea totală a bunurilor de care au fost deposedați rușii a fost estimată la 8,5 milioane de euro.

  

În valiză se afla și un ceas Bulgary, în valoare de 800.000 euro

Din ancheta preliminară, în valiza rușilor (marca ”Hermes”, potrivit informațiilor furnizate de anchetatori) se mai aflau o broșă Chanel de 750.000 euro și cercei cu diamante în valoare de 500.000 euro.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Soția lui Navalnîi, înaintea unui nou proces ”mizerabil” intentat disidentului: ”Oamenilor de la Kremlin le este atât de frică de el, îl țin în închisoare pentru că nu se teme de această putere”

Redacția

NEURALINK, compania lui Elon Musk, a dat lovitura! Primul pacient cu cip cerebral joacă șah online

Redacția

Doctoriță româncă ucisă în Germania. Poliția l-a reținut pe fostul iubit pe care l-a părăsit recent

Redacția
Încarcă...