NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Jaful din banii publici continuă la Pașcani: Un avocat sabotează interesele municipiului

Avocatul plătit din taxele și impozitele locale să apere interesele municipiului Pașcani în procesul cu societatea care aparține actualului primar, nu își face munca cu care a fost investit.

 

Ion Mogoș, avocatul desemnat să apere interesele municipiului, nu s-a prezentat la ultimile trei termene de judecată, pentru a reprezenta Primăria Pașcani, în procesul de la Înalta Curte de Casație și Justiție, în dosarul AgroComplex. Acest aspect a fost sesizată de judecători, care au dispus ca Primăria să fie informată și să formuleze până pe data de 9 iunie 2016 poziția pe care o adoptă în continuare.   

  

Surprinzător, primarul municipiului, care merge la fiecare termen de judecată din acest dosar nu a luat nici o măsură pentru ca instituția pe care o conduce să fie reprezentată, mai ales că avocatul angajat a încasat aproximativ 20.000 de lei. Dumitru Pantazi nu ia măsuri în acest sens, tocmai pentru că își dorește o decizie favorabilă în acest dosar.

Nu sunt singurele fonduri alocate din bugetul local pentru spatele edilului. În 2014 a fost plătită expertiza, pe baza cărei a fost ștearsă datoria societății primarului.

 

Reamintim faptul că procurorii DNA Iași au trimis în judecată pe lotul AgroComplex, stabilind un prejudiciu de 2.045.000 lei. Avocatul Ion Mogoș nu a răspuns apelurilor telefonice pentru a oferi un punct de vedere legat de acest subiect.

  Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Circulație în sens unic pe mai multe străzi din Pașcani

Marius Parteni

Primăria Pașcani: Două posturi scoase la concurs în cadrul Compartimentului Medicină Şcolară şi Mediatori Sanitari

Oana Cordoneanu

Zece firme din agricultură au împărţit un tort de la UE de 114 milioane de euro

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site