NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Jaful din banii publici continuă la Pașcani: Un avocat sabotează interesele municipiului

Avocatul plătit din taxele și impozitele locale să apere interesele municipiului Pașcani în procesul cu societatea care aparține actualului primar, nu își face munca cu care a fost investit.

 

Ion Mogoș, avocatul desemnat să apere interesele municipiului, nu s-a prezentat la ultimile trei termene de judecată, pentru a reprezenta Primăria Pașcani, în procesul de la Înalta Curte de Casație și Justiție, în dosarul AgroComplex. Acest aspect a fost sesizată de judecători, care au dispus ca Primăria să fie informată și să formuleze până pe data de 9 iunie 2016 poziția pe care o adoptă în continuare.   

Surprinzător, primarul municipiului, care merge la fiecare termen de judecată din acest dosar nu a luat nici o măsură pentru ca instituția pe care o conduce să fie reprezentată, mai ales că avocatul angajat a încasat aproximativ 20.000 de lei. Dumitru Pantazi nu ia măsuri în acest sens, tocmai pentru că își dorește o decizie favorabilă în acest dosar.

Nu sunt singurele fonduri alocate din bugetul local pentru spatele edilului. În 2014 a fost plătită expertiza, pe baza cărei a fost ștearsă datoria societății primarului.

 

Reamintim faptul că procurorii DNA Iași au trimis în judecată pe lotul AgroComplex, stabilind un prejudiciu de 2.045.000 lei. Avocatul Ion Mogoș nu a răspuns apelurilor telefonice pentru a oferi un punct de vedere legat de acest subiect.

  Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Primarul Dumitru Pantazi creează concurență între societățile din subordinea Consiliului Local: Prest Serv Apa va citi apometrele din casele pășcănenilor contra cost!

Răzvan Grecu

Primăria-mediatorul dintre asociațiile de locatari și regiile pășcănene

Marius Parteni

Expertiza financiară independentă de la Eco Salubritate dă verdictul: „incertitudine semnificativă legată de continuitatea activității”!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site