RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Iohannis, despre incidentul din Parlament, dintre Dan Vîlceanu şi Florin Roman: „Avem evenimente nedorite, made in România”

Preşedintele Klaus Iohannis a comentat, marţi, 22 mai 2024, incidentul în care Dan Vîlceanu şi Florin Roman s-au luat la bătaie în Parlament, spunând că este un eveniment incalificabil.

Deputatul liberal Florin Roman l-a acuzat marți pe Dan Vîlceanu (deputat neafiliat, fost PNL) că l-a „agresat fizic” și că „în mod golănesc” l-a lovit cu genunchiul în nas. O cameră de supraveghere din Parlament a filmat incidentul, iar Dan Vîlceanu pare că îl și mușcă de nas pe fostul său coleg de partid.

Florin Roman vs. Dan Vîlceanu. FOTO captură video

Florin Roman vs. Dan Vîlceanu. FOTO captură video

  

Avem evenimente nedorite, din păcate, made in Romania. Este incalificabil evenimentul de ieri, din Parlamentul României. Câteodată știți că am mai văzut la televizor în alte țări cum în Parlament se încearcă lămurirea unor chestiuni prin violență fizică. Nu am crezut că o să văd vreodată în Parlamentul României așa ceva, dar uite că am văzut. Este incalificabil și sper că rămâne un incident absolut singular”, a declarat Iohannis la finalul vizitei în Parcul Național Piatra Craiului, cu prilejul Zilei Internaționale a Biodiversității și în marja Zilei Europene a Parcurilor Naționale.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Barna, despre dosarul legat de afacerile cu fonduri europene: De câte ori sunt într-o competiţie electorală, brusc se mai inventează o ştire

Redacția

Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată la Sistemul Energetic National

Redacția

Liga 2: FC Hermannstadt, egal cu Metaloglobus în primul meci al etapei a patra

Redacția
Încarcă...