NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Iohannis, despre dosarul „Colectiv”: Cred că este timpul să avem o hotărâre definitivă

„Cred că este timpul să avem o hotărâre definitivă pe această speţă, ca să ştim cum evaluează justiţia română, ceea ce s-a întâmplat atunci”, a spus şeful statului, într-o declaraţie de presă. 

Potrivit preşedintelui Klaus Iohannis, Colectiv „a fost o tragedie imensă şi familiile celor care au căzut victime acelui incendiu suferă”.

„În ce priveşte sistemul sanitar, planuri s-au făcut şi acum se fac. Diferenţa este că acum avem PNRR, care vine cu bani foarte mulţi şi de data aceasta chiar avem şansa să îmbunătăţim situaţia din spitale şi am aşteptări foarte mari de la Guvern. Cu toţii avem. Chiar astăzi am discutat despre ce proiecte a pregătit spitalul Colentina, ce proiecte pregătesc alţii. Şi dacă folosim aceşti bani, nu doar pe hârtie, atunci situaţia în spitalele din România se va îmbunătăţi”, a afirmat spus preşedintele. 

Advertisements

Curtea de Apel B

Advertisements
  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Ministerul Cercetării promovează “Standford”: numele reputatei universități americane, scris greșit de opt ori într-un “buletin informativ” al instituției conduse de Sebastian Burduja, absolvent Stanford

Redacția

Consiliul General al Capitalei a luat act de demisia consilierului general PSD Vasile Petrariu, liderul sindical de la STB

Redacția

Jurnalista rusă Marina Ovsianikova confirmă că a fugit din arestul la domiciliu și îl acuză pe Putin de genocid: ”Puneți-i lui brățară, nu mie. El trebuie izolat și judecat pentru genocidul poporului ucrainean și pentru exterminarea în masă a populației masculine”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site