RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Horia Constantinescu, demisie din fruntea ANPC după ce a fost propus de PSD pentru Primăria Constanța

Horia Constantinescu, desemnat de PSD pentru cursa Primăriei Constanța, a anunțat joi dimineață că renunță la funcția din fruntea ANPC pentru a se „dedica campaniei”.

Horia Constantinescu și-a anunțat demisia din fruntea ANPC FOTO Inquam Photos

Horia Constantinescu și-a anunțat demisia din fruntea ANPC FOTO Inquam Photos

„Închin o ceașcă de cafea pentru fiecare dintre voi, cei care mi-ați arătat susținerea ce m-a mobilizat de-a lungul celor doi ani ca președinte al autorității. Probabil unii dintre voi deja știți că am fost nominalizat candidatul Partidului Social Democrat pentru funcția de primar al orașului Constanța. Prin forța lucrurilor, trebuie să renunț la funcția de președinte pentru a mă putea dedica campaniei și noului proiect”, a transmis pe Facebook Horia Constantinescu, anunțând că demisionează din funcția de conducere a ANPC. 

  

Șeful demisionar al ANPC a informat că va rămâne în ANPC în calitate de comisar șef adjunct al Comisariatului Județean Constanța, fiind însă suspendat.

„Cu toată lipsa de modestie, am scris o pagină de istorie în cartea autorității. Las o instituție funcțională, cu pași importanți făcuți către digitalizare, cu sedii renovate, cu o abordare nouă și cu performanțe notabile. Rămân totuși în această mare familie, în calitate de comisar șef adjunct al Comisariatului Județean Constanța (suspendat)”,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Performanță incredibilă: LeBron James a devenit primul jucător NBA care a înscris peste 40.000 de puncte în carieră

Redacția

VIDEO Cristiano Ronaldo și-a cerut scuze fanilor, după ce s-a accidentat în turneul din China

Redacția

În Ungaria, multe aşezări sunt ameninţate de îmbătrânire: una din cinci poate deveni depopulată

Redacția
Încarcă...