NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Hagi joacă diseară în Iaşi pentru a salva viaţa unui tânăr. Ziarul de Iasi va transmite meciul Live de la ora 19:00

În frunte cu Hagi, foşti internaţionali importanţi ai României vor juca în această seară, începând cu ora 19:00, la Sala Polivalentă. Fondurile strânse vor fi donate unui junior al CSMS, Radu Avasilcăi, care are nevoie de un tratament în Elveţia

 “Ziarul de Iaşi” v-a prezentat în ultima perioadă cazul dramatic al unui junior al CSMS Iaşi. În vârstă de 17 ani, Radu Ionuţ Avasilcăi a aflat că trebuie să urmeze un tratament la o clinică din Elveţia, după ce a fost diagnosticat cu neoplasm rinofaringian. Pentru aceasta, Radu are nevoie de circa 30 000 de euro, acţiunile caritabile organizate în ultima perioadă ducând la obţinerea sumei de 26 000 de euro. Diferenţa necesară pentru tratamentul celui care este elev la Liceul cu Program Sportiv Iaşi se speră a fi strânsă în această seară, în urma unui meci demonstrativ, care va fi organizat la Sala Polivalentă din Iaşi de către Fan Club echipa naţională – filiala Moldova în parteneriat cu Federaţia Română de Fotbal, CSMS Iaşi, Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi, Primăria Iaşi şi DJST Iaşi.

De la ora 19:00, la Sala Polivalentă, se vor înfrunta două echipe, reunite sub titulatura “Prietenii lui Prunea” şi “Old-boys Poli – Suporteri Poli”. Au anunţat că vor fi prezente la sală nume de legendă ale naţionalei României, precum Gheorghe Hagi, Miodrag Belodedici, Ioan Ovidiu Sabău, Florin Prunea, Liviu Ciobotariu, Gheorghe Mihali, Ioan Vlădoiu, Adrian Bumbescu precum şi foşti jucători ai Politehnicii: Vasile Simionaş, Mihai Dănilă, Mircea Ursu, Didi Florean ori Ciprian Paraschiv. Vor mai onora invitaţia organizatorilor Raffael, solistul formaţiei Iris, care a compus ultimul imn al echipei naţionale de fotbal a României şi antrenorul CSMS, Nicolo Napoli.

Fondurile necesare lui Radu vor fi strânse din mai multe direcţii: prin donaţii în urnele care vor fi instalate în Sala Polivalentă şi ca urmare a licitaţiilor prin care vor fi vândute un tricou al echipei naţionale cu autografele jucătorilor români care au evoluat în recenta partidă cu Irlanda de Nord, din preliminariile Campionatului European 2016 şi mingea cu care se va juca în această seară, cu autografele vedetelor care vor fi prezente la Iaşi.

Toate informaţiile au fost oferite de Sergiu Melinte, preşedintele Fan Club echipa naţională – filiala Moldova, care şi-a exprimat speranţa că şi oameni de afaceri importanţi ai oraşului vor fi prezenţi la licitaţiile din această seară

 Bilete pentru Radu

După antrenamentul derulat ieri după amiază în Copou, CSMS Iaşi a intrat în cantonament în vederea partidei de mâine, cu Pandurii Târgu Jiu, din etapa a XVI-a a Ligii I de fotbal. Biletele de intrare la meciul cu gorjenii, care va începe la ora 20:30, sunt puse în vânzare de astăzi, la un preţ special. Astfel, exceptând tribuna 0, unde un tichet costă 50 lei, intrarea generală este de 10 lei de persoană. Biletele vor fi distribuite astăzi, între orele 10:00 şi 16:00 şi mâine, cu începere de la ora 10:00, la casele din jurul stadionului „Emil Alexandrescu”. Încasările de la ultima reprezentaţie din tur pe teren propriu a CSMS vor fi donate lui Radu Ionuţ Avasilcăi, juniorul de 17 ani al clubului care are nevoie de un tratament în Elveţia.

sursa: Ziaruldeiasi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

loading...
Advertisements

Related posts

Vezi unde si cand se va derula examenul de definitivat la Iasi

Redacția

C.P.: O firma ieseana a realizat Tricoul “Fa, Doina” ca reactie la comportamentul premierului Victor Ponta

Redacția

Internet de la gunoi: cum arată pubelele inteligente de 7.000 de euro cumpărate la Iaşi

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site