NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Gunoaie aruncate la voia întâmplării la noi în municipiu. Pășcănenii confundă coșurile de gunoi cu ghenele

Spiritul civic lasă în continuare de dorit la noi în municipiu, cel puțin de această părere sunt cei din administrația locală, care, arată cu degetul de această dată către agenții economici și pășcănenii care depozitează gunoiul menajer în coșurile amplasate pe raza municipiului.

 

O situație mai dificilă a fost astăzi semnalată prin vocea purtătorului de cuvânt a Primăriei Pașcani. Coșurile de gunoi amplasate pe raza municipiului sunt folosite necorespunzător de către agenții economici și de cetățenii ce locuiesc la blocurile din apropiere.

„În urma unor verificări efectuate în teren de către Compartimentul Monitorizarea Serviciilor Publice, s-a constatat faptul că, din păcate, coşurile de gunoi amplasate pe raza Municipiului Paşcani, în special pe Esplanada din Zona Vale cât şi cele din centrul Municipiului Paşcani sunt folosite necorespunzător de către agenţii economici cât şi de cetăţenii ce locuiesc la blocurile din apropiere”, conform purtătorului de cuvânt al Primăriei municipiului Pașcani.

Municipalitatea atenționează persoanele în cauză și sugerează pășcănenior să țină la mobilierul stradal.

Mai exact, agenţii economici şi o parte din cetăţeni depozitează sacii de gunoi menajer din apartamente şi din spaţiile comerciale în aceste coşuri, degradându-le. Astfel, atenționăm cetăţenii şi pe agenţii economici din zonele menţionate să depoziteze sacii menajeri la punctele de colectare a gunoiului şi nu în coşurile – mobilier stradal”, a completat acesta.

 {jcomments off}

 

loading...
Advertisements

Related posts

Concurs pentru un post vacant în Primăria Pașcani

Oana Cordoneanu

Târgu Frumos intră în zodia reabilitărilor

Redacția

Răzvan Grecu cere primarului și consilierilor locali să spună public dacă au cunoștință de o eventuală privatizare a ApaVital

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site