RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Gregorian Bivolaru și alte 14 persoane, aduse vineri în fața judecătorilor francezi pentru acuzații extrem de grave

Perioada arestului preventiv în care a fost plasat Gregorian Bivolaru, guru al unei mişcări internaţionale de yoga acuzată că este o sectă care organizează violenţe sexuale, se încheie vineri, iar liderul şi alte 14 persoane urmează să fie prezentaţi în faţa judecătorilor de instrucţie din Paris, în vederea punerii oficiale sub acuzare, relatează AFP.

Gregorian BivolaruFoto: INQUAM Photos / Octav Ganea

Parchetul din Paris a deschis o anchetă judiciară pentru mai multe infracţiuni, printre care răpire desfășurată de o grupare organizată, infracţiune pedepsită cu până la 30 de ani de închisoare, viol şi trafic de fiinţe umane făcut de o bandă organizată, profitarea de persoane vulnerabile de către membrii unei secte.

  

O sursă judiciară a declarat că 15 persoane din cele 41 arestate marţi vor compărea vineri în faţa judecătorului de instrucţie.

Figura centrală a sectei este Gregorian Bivolaru. În vârstă de 71 de ani, cu cetăţenie română şi suedeză, el are un aspect neîngrijit, poartă ochelari mari şi este cel care a fondat Mişcarea pentru Integrare Spirituală spre Absolut (MISA), redenumită Atman când s-a extins în afara României.

Mişcarea se prezintă ca fiind axată pe practicarea tantra yoga,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Raed Arafat, despre Omicron: Fără discuţie va ajunge în România / Toate măsurile pe care le iau ţările lumii, în general, sunt măsuri de întârziere

Redacția

Prețul la energie, subiect de dezbatere între Ciucă şi operatorii din piaţă

Redacția

Un medic de la INML spune că aparatele pentru testarea antidrog nu detectează toate substanțele de pe piaţa neagră

Redacția
Încarcă...