RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Grav accident rutier pe strada Ceferiștilor

Accident rutier grav ieri seară pe strada Ceferiștilor. La fața locului au fost direcționate echipaje ale Poliției, Ambulanței și Pompierilor. În urma unui impact dintre două autoturisme, trei persoane au fost transportate la spital.

  

 

Accidentul s-a produs în jurul orelor 19.40. Un tânăr din Valea Seacă, de 24 ani, care se afla la volanul unui Mercedes a intrat în plin într-un BMW în care se aflau doi bărbați.

Accidentul s-a produs în apropiere de biserica “Sfânta Vineri”, iar impactul a fost atât de puternic, încât a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru descarcerare. Cei doi conducători auto și un bărbat aflat pe scaunul din dreapta al BMW-ului au ajuns la spial. 

Conform reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Iași, cauza accidentului ar fi neadaptarea vitezei la condițiile de drum pe timp de ploaie.“Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat faptul că un tânăr în vârstă de 24 de ani în timp ce ar fi condus un autoturism pe strada Ceferiștilor din municipiul Pașcani, într-o curbă ușoară la dreapta, cel mai probabil pe fondul neadaptării vitezei la condițiilor de trafic, respectiv carosabil umed și ploaie, ar fi pătruns pe contrasens și ar fi intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism care s-ar fi deplasat regulamentar și era condus de un tânăr în vârstă de 25 de ani. În urma accidentului rutier a rezultat avarierea celor două autovehicule, precum și rănirea a trei persoane, respectiv rănirea celor doi șoferi și a unui pasager dintr-unul din cele două autovehicule. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

 

Related posts

Eveniment rutier grav ieri seară în Sirețel

Marius Parteni

Bărbat din Heleșteni cercetat după ce a împușcat aseară un căprior

Redacția

De la bar, la spital în stare gravă

Oana Cordoneanu
Încarcă...