NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Gorghiu, mesaj pentru liberali: „Mai este puţin şi se termină alegerile din filiale. Responsabilitatea faţă de PNL rămâne o obligaţie!”

Alina Gorghiu a mai declarat că niciun membru al Partidului Naţional Liberal nu ar trebui să promoveze teme împotriva liberalismului.

„Chiar dacă e august, zăpuşeală şi lume relativ puţină în Capitală, e cazul de responsabilitate.

Apelul e către toti membrii PNL care fac acuzaţii grave, fără bază şi fără probe.

Toate astea fac mult rău PNL! Mai este puţin şi se termină alegerile din filiale. Chiar dacă nu e doar fair-play competiţia, responsabilitatea faţă de PNL rămâne o obligaţie orice ar fi!

  

În Partidul Naţional Liberal ar trebui ca nimeni să nu promoveze teme contra liberalismului! Sunt în ţară destule voci iliberale! Care trebuie izolate, nu copiate”, a scris Gorghiu, marţi, pe Facebook.

Mesajul Alinei Gorghiu vine în contextul în care liderul senatorilor liberali, Virgil Guran, susţinător al lui Ludovic Orban la Congresul din septembrie, a declarat că există temerea că în cursa internă ar fi implicate şi „anumite organisme care nu au ce căuta în această competiţie politică”.

Întrebat dacă e vorba despre implicarea serviciilor de informaţii, el a răspuns: „Este posibil la un moment dat şi acest lucru, dar într-adevăr, acest lucru trebuie probat. Eu cred că Ludovic a atras atenţia că nu trebuie să se întâmple ceea ce,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Bacalaureat 2013: Reguli stricte pentru elevi

Redacția

Şoferul unui Audi s-a oprit din goană abia când i-a sărit o roată şi a intrat în parapet

Redacția

STUDIU Criza semiconductorilor ar putea reduce producţia auto globală cu 7,1 milioane de vehicule / Ratele scăzute de vaccinare şi creşterea numărului de infecţii în sud-estul Asiei au dus la închiderea fabricilor de cipuri

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site