RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Fostul președinte al PDL Pașcani și primarul Pantazi criticați de co-președinții ACL Iași

Co-președinții ACL Iași, senatorul Dumitru Oprea și Cristian Adomniței, i-au criticat cu prilejul acțiunii electorale de ieri de la Casa de Cultură, pe Vasile Sandu, fostul președinte al PDL Pașcani și Dumitru Pantazi, primarul municipiului.   

 

Senatorul Oprea a spus că organizația de partid pe care o conduce a primit o lovitură sub centură din partea lui Vasile Sandu.

  

“Am avut și lovituri sub centură din partea unui Sandu, care ne-a convins mințindu-ne să îl promovăm în funcția de consilier județean“, a spus Dumitru Oprea.

Reamintim faptul că Vasile Sandu a profitat de ordonanța care dădea dreptul aleșilor să opteze pentru un partid anume și a trecut la PSD, după ce PDL l-a promovat în Consiliul Județean Iași.

De partea cealaltă Cristian Adomniței, președintele Consiliului Județan Iași, a vorbit despre proiectele inițiate de Grigore Crăciunescu pe care administrația condusă de Dumitru Pantazi le implementează acum.

“După doi ani și șase luni primarul Pantazi pune în ordine proiectele inițiate de un primar liberal. Dacă el ia acum roadele semințelor puse de Crăciunescu, îl întreb care sunt semințele lui acum, pe care le va lua peste un an sau doi?”, a întrebat Adomniței.

Șeful CJ Iași a lăsat să se înțeleagă că dorește să cunoască care sunt proiectele întocmite de administrația locală ce vor intra la finanțare în perioada următoare. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Related posts

PPDD cere în instanţă aleşilor traseişti câte 2 milioane de euro

Redacția

Comunicat de presă Florin Constantinescu: „Absorbţia fondurilor europene – o prioritate strategică pentru Guvernul Victor Ponta”

Redacția

După fuziunea cu PDL, PNL și-a stabilit componența noului Comitet Local Executiv Pașcani

Oana Cordoneanu
Încarcă...