RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Fostul fotbalist Dănuț Lupu a fost condamnat definitiv la închisoare

Fostul fotbalist Dănuţ Lupu a fost condamnat definitiv, luni, de Curtea de Apel Bucureşti la 7 luni şi 10 zile de închisoare cu executare, după ce a fost prins conducând fără permis. 

Curtea de Apel Bucureşti i-a respins apelul fostului fotbalist şi a menţinut decizia de condamnare aplicată în luna februarie de Judecătoria Cornetu, transmite Agerpres. 

Potrivit presei sportive, Dănuţ Lupu a rămas fără permis de conducere în aprilie 2001, când a fost prins băut la volan. A încercat în mai multe rânduri să redobândească carnetul de conducere, fără succes. 

A fost prins de mai multe ori conducând fără permis, ultima dată în iunie 2022, când a fost oprit de o brigadă a Poliţiei Rutiere, care i-a întocmit dosar penal, fiind apoi trimis în judecată. 

  

În februarie 2023, Judecătoria Cornetu l-a condamnat la 7 luni şi 10 zile de închisoare cu executare, având în vedere că el mai avea o condamnare anterioară de 6 luni cu suspendare, primită în iulie 2020 la Curtea de Apel Galaţi, tot pentru conducere pe drumurile publice fără permis. 

„În primul rând, regret ce s-a întâmplat. Am fost nevoit. Pur şi simplu, mă duceam la spital.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Rareş Bogdan: Suntem vioara întâi în guvernare şi e normal să fim atât timp cât avem premierul, avem nouă miniştri / Nu vă închipuiţi că e lapte şi miere, dar învăţăm să convieţuim

Redacția

Mircea Lucescu pleacă de la Dinamo Kiev: Aici am decis să-mi pun capăt carierei. Rednic spune că nu crede nimic

Redacția

Emil Hurezeanu: Austriecii vorbesc la Bruxelles despre solidaritate și răbdare strategică. Dar răbdarea noastră nu este fără sfârșit

Redacția
Încarcă...