NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Finanțarea pentru reabilitarea Căminul Cultural Lunca ar fi asigurată, dar nu este cunoscută data când încep lucrările

Căminul Cultural din suburbia Lunca va intra în lucrări de reabilitare, în urma demersurilor efectuate de către administrația locală, către Compania Națională pentru Investiții, însă nu se cunoaște încă data de început sau de final a proiectului.

 

“Căminul Cultural din suburbia Lunca a primit o sumă importantă de bani pentru finalizarea investiției. Executantul este societatea Elmar SRL, iar valoarea contractului este de 1.672.628,27 lei din care cota de cofinanțare a Consiliului Local este de 167.262,83 lei. Trebuie să vă menționez că din bugetul local pentru această investiție au fost deja alocați 200.000 lei, ceea ce este o veste bună dat fiind această adresă pe care am primit-o, suma fiind mai mică”, ne-a declarat Cristian Menegon, purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Pașcani.

Cât privește data începerii acestor lucrări reprezentanții Primăriei Pașcani nu pot face nici o promisiune. Menționăm faptul că această reabilitare face parte din programul “Așezăminte Culturale”, iar obiectivul de investiție este  “Reabilitarea,  modernizarea și dotarea așezământului cultural din satul Lunca, municipiul Pașcani”.

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Scandal in judet pe delimitarea comunelor

Redacția

15 cupluri din Valea Seacă premiate cu ocazia Nunții de Aur

Irina Gherasim

În comune fără apă, fără canalizare, fără asfalt, se reabilitează cămine culturale

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site