NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Federaţia asociaţiilor de români din Europa cere DEMISIA ministrului Tobă, pentru cozile de la frontieră: „În loc să fie primiţi cu braţele deschise de România, sunt ţinuţi la graniţe şi sunt trataţi încă o dată cu dispreţ”

Federaţia asociaţiilor de români din Europa (FADERE) cere demisia ministrului Afacerilor Interne, Petre Tobă, pentru modul în care a fost gestionată situaţia de la frontiere, unde s-au format cozi uriaşe, mii de români care muncesc în străinătate întorcânu-se acasă de sărbători.

 

”Pentru proasta organizare din ultimele zilei a activităţii frontierelor şi dezinteresul demonstrat în momentul în care a fost informat că la frontiere s-au format cozi kilometrice, FADERE cere demisia domnului Petre Tobă din fruntea Ministerului Afacerilor Interne. Este inadmisibil ca în apropierea sărbătorilor de iarnă, când foarte mulţi români din Europa se întorc în ţară, autorităţile să fie luate din nou prin surprindere.

Însă, pe lângă faptul că frontierele nu au fost pregătite pentru acest moment, după ce a fost înştiinţat că există cozi foarte mari, domnul Tobă s-a comportat în continuare cu dezinteres, nerezolvând problema. În Europa locuiesc în jur de trei milioane şi jumătate de români care trimit foarte mulţi bani în ţară şi care se întorc acasă în număr covârşitor de două ori pe an: de Crăciun şi în perioada vacanţei de vară”, arată FADERE, într-un comunicat de presă transmis marţi.

Citește articolul integral pe MediaFax.ro                              

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Publicație de vânzare imobiliară

Redacția

Cum puteţi ajuta animalele să treacă cu bine peste perioada rece. Ce boli pot face necuvântătoarele în timpul gerului

Redacția

Sănătate. 5 băuturi care-ţi dau energie dimineaţa şi uiţi de cafea

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site