NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Familie jefuită în timp ce-și priveghea mortul / Hoțul ar fi fugit cu 2.300 euro şi 10.000 de lei

Un bărbat a fost reținut pentru furt calificat după ce ar fi jefuit o familie în timp ce aceasta îşi priveghea o rudă decedată, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu, citat de Agerpres.

„Investigaţiile efectuate de poliţişti au relevat faptul că, în noaptea de 4 spre 5 octombrie, persoane necunoscute, profitând de faptul că uşile erau neasigurate şi că în imobil se desfăşura un priveghi, ar fi pătruns prin efracţie în imobilul persoanei vătămate, de unde ar fi sustras suma de 2.300 euro şi 10.000 lei.

În urma documentării activităţii infracţionale, poliţiştii au identificat persoana în cauză, un bărbat de 52 ani, din localitatea Săbăoani, care a fost reţinut pentru 24 ore, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Aproximativ 9.000 de lei din prejudiciul estimat a fost recuperat şi predat persoanei vătămate.

Advertisements
  

Suspectul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Advertisements

Citește și…

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Cod galben de inundații pe râurile din patru județe

Redacția

Cum a reacționat un bărbat după ce soția a fost amendată cu 2.000 de lei pentru că îi lipsea semnătura de pe declarație

Redacția

Cel mai înalt lider comunist din Hangzhou (estul Chinei), anchetat de șefii Partidului / El îl premiase anterior pe Jack Ma (Alibaba), căzut în dizgrație

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site