RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Expoziţia „TROFEE DE VÂNĂTOARE” și TÂRG HANDMADE, la PALAS

Și în acest week-end, clienții Palas Mall pot combina sesiunile de shopping cu evenimente pe placul lor. Ieșenii pot vedea o expoziție de trofee vânătorești, își pot alege obiecte lucrate manual, iar prichindeii sunt invitați la teatru de păpuși.

 

Până duminică inclusiv, 17 aprilie 2016, cei pasionaţi de vânătoare şi cei curioşi să vadă trofee în mărime naturală pot vizita o expoziţie tematică. Atriumul găzduiește expoziţia „Trofee de Vânătoare”, organizată de Asociaţia Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi din judeţul Iaşi. Vizitatorii pot descoperi exponate a căror origine este din Europa, Africa şi Asia. Trofeele prezentate se regăsesc în pădurile româneşti, precum urs, cerb, căprioară, porc mistreţ, bursuc, vulpe și lup, dar şi în zone îndepărtate de pe alte continente, precum lei, antilope, buffalo, kudu şi multe altele.

  

Tot până duminică, la etajul 1 al Atriumului se desfășoară Târgul de Handmade. Cei care apreciază obiectele lucrate manual și vor să își completeze garderoba cu accesorii unicat sau vor să le ofere celor dragi cadouri cu un plus de personalitate vor găsi aici o varietate de opțiuni. Podoabe, cutii pentru bijuterii, decorațiuni, tablouri, pălării, piese vestimentare pentru cei mici și cei mari, produse cosmetice naturale și alte articole lucrate cu măiestrie sunt propunerile expozanților.

Duminică, prichindeii sunt așteptați la teatru de păpuși. Întâlnirea cu marionetele începe de la ora 11.00, în zona Intersport, fiind un prilej pentru cei mici de a se amuza și de a învăța lucruri noi.

Sursa: ziaruldeiasi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Related posts

Ora de iarnă 2022. Când dăm ceasurile cu o oră înapoi

Redacția

Programul liturgic în Postul Sfintelor Paști la două biserici din Pașcani

Redacția

 Documentarul ”Simțul luminii”, regizat de pășcăneanul Dragoș Zămosteanu va putea fi vizionat în cadrul unui renumit eveniment organizat la Iași

Redacția
Încarcă...