NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Executorii reiau vânzarea unei hale industriale și a unui teren, din Pașcani! Prețul a fost stabilit la 65.000 de euro

In perioada urmatoare, pe data de 20 septembrie 2019, ora 10:00, executorii judecatoresti reiau o licitatie publica pentru vanzarea unei societati debitoare.

Vor fi scoase la vanzare un teren si o cladire situate pe strada Fantanele, nr.17A, in municipiul Pascani. Terenul are o suprafata de 902 metri patrati, pe care se afla o hala de productie cu o suprafata utila de 411 metri patrati. Bunurile apartin societatii Doru’M Company SRL, din Bucuresti. Pretul de pornire a licitatiei este de 306.450 lei, adica 65.000 de euro. La primele proceduri nu s-au prezentat ofertanti.

„Somam pe toti cei care pretind vreun drept asupra imobilului urmarit sa-l anunte pe executorul judecatoresc inaintea datei stabilite pentru vanzare. Invitam pe toti cei care doresc sa cumpere imobilul urmarit silit sa se prezinte la data, locul si ora stabilite pentru vanzare, avand asupra lor cartea de identitate si pana la aceasta data sa prezinte oferta de cumparare”, se arata in anuntul publicat la sediul cabinetului executorilor judecatoresti Nichitoi Georgiana si Plumbu Sergiu Sebastian. Societatea debitoare era controlata de doi actionari: Silvia Radu si Andrei Daniel Dan.

 sursa www.ziaruldeiasi.ro

Advertisements
Loading...

Related posts

Bătaie pe Prima Casă. Două bănci au epuizat deja fondurile. Câte credite se mai pot acorda

Redacția

Euro revine la 4,41 lei

Redacția

Prefectul să se pregătească! Medicii, profesorii, funcționarii îi vor striga la geam

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site