RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Europarlamentar PSD: „Am solicitat Comisiei Europene să stopeze aberaţia fostului guvern de a renunţa la încălzirea cu lemne până în 2023”

„Am solicitat Comisiei Europene să stopeze aberaţia fostului guvern de a renunţa la încălzirea cu lemne până în 2023 în contextul în care aproape jumătate dintre români se încălzesc în acest mod. În mediul rural sunt peste 80% astfel de locuinţe, adică 2.700.000 de locuinţe încălzite cu lemn, conform datelor Institutului Naţional de Statistică, iar ponderea este mai mare pentru zonele montane”, a scris europarlamentarul, miercuri, pe Facebook.

Victor Negrescu a mai afirmat că „este imposibil pentru România să găsească şi să ofere soluţii alternative” până în 2023”.

„Această măsură reprezintă una dintre multiplele greşeli din PNRR care trebuie adaptate realităţilor şi corectate în parteneriat cu instituţiile europene”, a conchis social-democratul. 

Guvernul s-a angajat în faţa oficialilor europeni, prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), ca până la sfârşitul anului 2023 să pună în vigoare un cadru legislativ pentru de

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Cel puţin 16 persoane şi-au pierdut viaţa într-o coliziune între un microbuz şi două camioane / Accidentul s-a produs în regiunea rusă Ulianovsk (Volga)

Redacția

Zelenski cere trupelor ruse să se predea: „În numele poporului ucrainean, vă dăm șansa la viață”

Redacția

Doi polițiști din Sibiu s-au luat la bătaie cu bulgări cu doi copii (Video)

Redacția
Încarcă...