RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Eşti în căutarea unui nou loc de muncă? Îţi poţi încerca şansele la „Târgul de Cariere”

Ieşenii care sunt în căutarea unui loc de muncă îşi pot încerca norocul la începutul lunii octombrie, când, la Palas Mall, se va organiza „Târgul de Cariere”.  

Evenimentul de recrutare derulat de compania clujeană Fapte se va ţine în Atriumul Palas pe 5 octombrie, în intervalul orar 10-19, şi pe 6 octombrie, între orele 10-16. „Ediţia cu numărul 11 a Târgului de Cariere la Iaşi va reuni cel puţin 5.000 de candidaţi şi 60 de companii. Candidaţii vor avea posibilitatea de a interacţiona direct cu recrutorii pentru a afla care sunt oportunităţile disponibile de pe piaţa forţei de muncă şi pentru a aplica la joburile, internshipurile sau programele de voluntariat disponibile”, au precizat într-un anunţ organizatorii evenimentului. Xerox, Delphi, Amazon, Lear Corporation, SCC, Atexis şi Accenture sunt doar câteva dintre numele mari care şi-au anunţat deja prezenţa la eveniment.

De asemenea, printre angajatorii care vor veni cu oferte de muncă pentru ieşeni se numără Auchan, Lidl, Iulius Group, Capgemini, Conex Distribution şi GfK, au indicat organizatorii pe site-ul dedicat evenimentului. Între altele, Delphi scoate la concurs mai multe posturi de specialişti în resurse umane, dar recrutează şi ingineri în diferite departamente ale unităţii din Iaşi. În schimb, retailerul german Lidl cautăsă angajeze la târg absolvenţi de facultate cu profil economic, umanist sau tehnic, pentru a-i pregăti pe durata unui an de zile pentru o carieră în comerţ, în cadrul proiectului „Campionatul de Management”. Compania GfK a scos la concurs pentru evenimentul de pe 5 şi 6 octombrie mai multe posturi de operator sondaje de opinie, care necesită cunoştinţe de limba italiană, dar caută să angajeze şi persoane pentru a procesa date în platforma de market şi cercetare a companiei.

  

Concomitent, pe durata celor două zile de târg vor fi organizate şi seminarii, între care cel despre marketing digital, susţinut de specialişti Google. „Atelierul Digital”, un curs gratuit de 3 ore, se adresează studenţilor şi tinerilor antreprenori, cu vârste cuprinse între 16 şi 35 de ani, care vor să îşi dezvolte abilităţile în domenii precum Social Media, E-mail Marketing, Web Analytics şi SEO. 

Sursa: ziaruldeiasi.ro

Related posts

Prime de milioane de lei acordate de companiile de stat din România de Crăciun

Redacția

Leul a înregistrat astăzi cel mai scăzut nivel din istorie față de euro

Redacția

Campanie de verificare a brutăriilor şi patiseriilor din județul Iaşi. Ce nereguli a găsit ITM?

Redacția
Încarcă...