RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Local

Elena Asofiei din trupa de teatru a Casei de Cultură, câștigătoare a doua premii importante

Membră a trupei de teatru “Prometeu” din cadrul Casei de Cultură “Mhail Sadoveanu” Pașcani, Elena Asofiei, a participat în perioada aprilie-iunie 2020 la doua festivaluri de teatru organizate de Casa de Cultură “Ion Luca Caragiale” a municipiului Ploiești.

Primul premiu obtinut a fost în cadrul Concursului Interjudeţean de Recitări pentru Actori Amatori “Sub aripa lui Nichita”, ediţia a XIII-a. Acesta s-a desfășurat online pe data de 27 aprilie, iar tânăra a obținut premiul BES ROMÂNIA.

De asemenea, la data de 25 iunie în cadrul Festivalului National “I. L. Caragiale”, ediţia XVII-a, aceasta a obținut Mențiune la secțiunea Concurs Naţional de Teatru pentru Actori Amatori “I.L.Caragiale”.

Trupa de teatru Prometeu a participat la numeroase festivaluri printre care se numără Festivalul Internațional ,,Tinere Speranțe” și Festivalul “Hai la teatru” organizat de Teatrul Luceafărul din Iași unde Elena Asofiei a obtinut premiul de interpretare pentru rolul Elena Ivanovna Popova din spectacolul Ursul.

  

Related posts

Informare privind solicitările de înmatriculări auto făcute la Pașcani

Redacția

30 de medalii obținute de sportivii de la Clubul Long Ho Pașcani, la Campionatul Național de Qwan Ki Do-Co Vo Dao

Oana Cordoneanu

Lista datornicilor la bugetul local Pașcani (DOC)

Redacția
Încarcă...