RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Echipa feminină de fotbal CSM Pașcani începe campionatul. Primul joc are loc duminică începând cu ora 11.00, pe stadionul Municipal

Echipa feminină de fotbal a Clubului Sportiv Municipal Pașcani, debutează în campionat duminică.

Pășcănencele antrenate de Marian Ivan, vor primi vizita celor de la Selena SN Constanța. Formația pășcăneană a fost afiliată recent la FRF, iar în urma tragerii la sorți, a căzut în Liga 1, seria Est alături de formații cu vechime în fotbalul feminin: Viitorul 2010 Buzău, Oțelul Galați, SCM Bacău, Armonia Dolhești, Selena SN Constanța, CS Navobi Iași, CSS Târgoviște.

Antrenorul fetelor, Marian Ivan, ne-a declarat faptul că are la dispoziție un lot de 22 jucătoare de care este foarte mândru pentru că sunt muncitoare și serioase. Înainte de primul joc oficial, CSM Pașcani feminin, a mai disputat o serie de partide de pregătire. În faza 1, sezon regulat, vor fi 7+7 etape, urmat de Faza 2 cea de Play-off cu participarea primelor 4 echipe care vor juca între ele un minicampionat tur/retur de 6 etape.

  

”Duminică, începem prima etapă din Liga 1, Seria Est, jucăm cu Șantierul Naval Constanța, sperăm să fie de bun augur această primă etapă. Nu am reușit să câștigăm nici un joc de pregătire asta pentru că am jucat cu echipe mult mai experimentate, care au de 4-5 ani activitate. Nu a fost ușor, a fost greu însă important este că fetele au moral”, ne-a declarat Marian Ivan, antrenor CSM Pașcani.

Related posts

CSM Pașcani reușește o nouă victorie în Liga 3. Vezi clasamentul

Marius Parteni

Premii și felicitări pentru sportivi la “Gala Sportului Pășcănean”, ediția a IX-a (VIDEO)

Ema Roman

Ioan Bucu, fost portar la echipa locală de fotbal, s-a stins din viață

Redacția
Încarcă...