NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Ea este singura elevă din afara municipiului Iași care a luat 10 la Bac

Mihaela Coroabă, singura elevă cu media 10 la bacalaureat din afara municipiului Iasi, de la Liceul Tehnologic „Haralamb Vasiliu” Podu Iloaiei, își dorește să studieze medicina generală la UMF Iași.

Eleva afirmă că nu s-a pregătit în mod special pentru bacalaureat, însă au ajutat-o orele desfășurate online, dar și faptul că a putut participa la liceu la lecții de pregătire suplimentare la centrul deschis prin programul Rose.

“Vreau să folosesc 2 minute din cele 15 minute de faima alocate unui om în viață pentru a o felicita pe sora mea mai mică Mihaela Coroaba pentru reușita ei de a lua 10 la bacalaureat. Sunt cea mai mândră de tine copil mic. Ai reușit să demonstrezi că orice copil care muncește poate să ajungă unde vrea, ai reușit să treci peste răutățile multor oameni. Pentru noi, surorile tale, ești un motiv de mândrie. Te iubim și te apreciem enorm. Succes în viață „doamna doctor””, a scris sora fetei, Maria Coroabă.

Vă amintim că înainte de contestații sunt 12 medii de 10 în județul Iași, 11 la licee din municipiu și una la Podu Iloaiei.

ZIARUL DE IASI

Advertisements

Related posts

Locul I pentru trupa ”Iris” din Pașcani, la faza regională a concursului ”Împreună pentru viitor”

Oana Cordoneanu

Colegiul Național ”Mihail Sadoveanu” pe locul 4 în topul celor mai populare licee din România

Răzvan Grecu

De astăzi se împart tichetele sociale pentru grădiniţă

Redacția
Încarcă...