RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

După Neil Young, și cântăreața Joni Mitchell își retrage muzica de pe Spotify, în semn de protest față de podcastul lui Joe Rogan / Cu ce “amenință” James Blunt

​Cântăreața Joni Mitchell a anunțat că a decis să își retragă toată muzica de pe populara platformă de streaming Spotify, alăturându-se astfel protestului muzicianului Neil Young, care acuză compania că promovează dezinformările despre Covid-19 prin găzduirea unui podcast al controversatului prezentator american Joe Rogan, scrie The Verge.

„Am decis să îmi retrag toată muzica de pe Spotify”, a scris cantautoarea canadiană în vârstă de 78 de ani într-o postare pe site-ul său. „Persoane iresponsabile răspândesc minciuni care îi costă pe oameni vieţile. Sunt solidară cu Neil Young şi cu comunităţile ştiinţifice şi medicale globale în această privinţă”, a subliniat ea.

Mitchell a inclus în postare și un link către o scrisoare deschisă adresată companiei Spotify și care a fost semnată de zeci de profesioniști din domeniul medical sau al cercetării. Aceasta îndeamnă platforma să adopte o politică privind dezinformarea care să abordeze „afirmațiile înșelătoare și false” propagate de podcastul Joe Rogan Experience, precum sugestia lui Rogan că oamenii tineri și sănătoși nu ar trebui să se vaccineze împotriva Covid-19.

Boicotul inedit al lui James Blunt

  

Un alt cântăreț celebru – britanicul James Blunt – s-a alăturat în felul său boicotului lansat de Neil Young și Joni Mitchell contra platformei de streaming.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Ciucă, despre susținerea lui Ciolacu la prezidențiale, după eșecul negocierilor: ”PNL nu poate să nu aibă un candidat la prezidențiale/ Nu putem să ne înțelegem chiar în toate situațiile/ PNL va susține un membru PNL”

Redacția

Cristiano Bergodi, sincer după victoria cu FCSB: „Era important să scoatem și un punct”

Redacția

Premiul Nobel pentru Pace va fi anunţat vineri. Volodimir Zelenski, Greta Thunberg sau Alexei Navalnîi printre favoriţi

Redacția
Încarcă...