NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Două drumuri județene din zona Pașcani au intrat în lucrări de modernizare

Veste bună din partea reprezentanților Drumurilor Județene Iași. Două tronsoane au intrat în lucrări de modernizare.

Vorbim despre Drumul Județean 208N ce face legătura între Lespezi și Vânători care deja a fost asfaltat pe o distanță de un kilometru. Costul lucrării se ridică la 1 milion de lei cu tot cu proiectare iar firma câștigătoare a licitației a fost Viarom din Iași.

  

Conform șefului Drumurilor Județene Iași, Daniel Minciună, lucrarea va fi continuată și pe cei 5 km rămași până în comuna Vânători în momentul în care vor sosi banii din Master Planul județului.

”Suntem aproape de final, ne-am întâlnit acum cu executantul și cu proiectantul pentru a găsi o soluție de preluare a apelor pentru că am văzut oarece probleme când au căzut ploile de săptămâna trecută. Speram ca într-o săptămână să fie gata complet” ne-a declarat Daniel Minciună, șeful Drumurilor Județene Iași

Un alt sector la care angajații de la DJ au început să lucreze este cel dintre Blăgești-Cotnari, o porțiune extrem de stricată și din cauza interperiilor. De această dată drumul va fi plombat și nu asfaltat, asta pentru că, Consiliul Județean Iași, a aprobat suma de 6 milioane plus TVA pentru plombarea a tot județul. Cele mai urgente sectare sunt Rediu-Gropnița, Iași-Țibănești și Blăgești-Cotnari.

Citește și {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

”El Greco” oferă 25 de shaorme cadrelor medicale de pe ambulanțe, Secția de Boli Infecțioase și Pneumologie

Răzvan Grecu

Zile libere 2020. Minivacanță de 3 zile pentru români, de Rusalii

Redacția

Trei incendii de vegetație în zona Pașcaniului. Persoanele iresponsabile riscă amenzi de până la 2.500 lei

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site